Miss Suomi

Noona Pölkki – Mitä kuuluu nyt?

Kuluva kesä alkaa selkeästi olemaan kiireisempi ja ihana huomata, että tapahtumia, kuvauksia ja työkeikkoja aletaan järjestämään enemmän. Tottakai harmittaa, että meidän vuodesta iso osa ajasta elettiin poikkeusoloissa ja suurin osa tapahtumista oli peruttu. Mukaan lukien monet kansainväliset kauneuskisat. Meidän vuosi on kuitenkin poikkeuksellinen ja opettanut paljon.

Kisan aikana opin suunnittelemaan paremmin omia tavoitteita ja hyödyntämään näitä taitoja tulevaisuuden suunnittelussa. Sijoittuminen on tuonut kokemuksia, oppeja ja kontakteja. Pitkälti sitä mitä lähdin kisasta hakemaankin.
Tuleva kesä tulee olemaan minulle työntäyteinen, mutta toivottavasti ehdin myös nauttimaan kesästä. Saan osan elannostani asuntosijoittamisella ja tällä hetkellä minulla on meneillään kaksi asuntoprojektia. Joten myös niiden parissa tulee kulumaan ainakin alkukesä. Miss Suomi-kisan yhteydessä opin hyödyntämään somea enemmän ja alkanut käyttämään sitä aktiivisesti. Tähän liittyen olen päässyt tekemään mielenkiintoisia yhteistöitä, joita toivottavasti on tiedossa myös tulevaisuudessa. Tavoite on jatkaa oman brändin ja sosiaalisen median vahvistamista. Miss Suomi-kisaan osallistuminen on tottakai luonut ennakkoluuloja omalla alalla, mutta nautin niiden rikkomisesta. Kisassa sijoittuminen on antanut niin paljon uusia kokemuksia ja kontakteja, jotka toivottavasti kantavat myös missivuoden jälkeen.
Haluan lähettää tsempit jokaiselle tämän vuoden finalistille. Ottakaa kaikki ilo irti kisasta ja muistakaa olla itsevarmasti omia itsejänne. Pus!
– Noona Pölkki

(kuva: Kristina Suzi)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *