Miss Suomi

referenssit

JÄRVISYDÄN

 ”Olemme tehneet yhteistyötä Miss Suomi -brändin kanssa jo vuodesta 2010 saakka. Miss Suomi -kilpailun kautta tulevaan näkyvyyteen olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Finnartist Oy on tuottanut Järvisydämeen mm. kuvauksia, videokuvauksia, muotinäytöksiä. Järvisydän on ollut mukana finaalilähetyksessä sekä Miss Universum -kilpailuun lähtevissä videoissa. Finnartist Oy.n kautta olemme myös saaneet ammattitaitoiset brändilähettiläät promootio töihin ja mallit mainosvideoihin kätevästi.
Yhteistyö on ollut mutkatonta ja ammattitaitoista. ” 

Markus Heiskanen, tj. Järvisydän
jarvisydan.com

Markku Laanti, tj.

VUOKATIN AATELI

Mukana Matkalla Miss Suomeksi. Vuokatti on tarjonnut vuodesta 2018 alkaen unohtumattomia kokemuksia, uskomattomia kohtaamisia, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Töitä unohtamatta, Vuokatin Aateli on työllistänyt Finnartist Oy:n kautta niin juontajia, brändilähettiläitä, kuin vaikuttajiakin. Huhu kuuluu, että olisi muutama missi bongattu jopa elokuvarooliin ravintola Ainoan aamiaiselta..

majoitus.vuokatinaateli.fi

vuokatti.fi

Terhi Vesanen, tj.

eSmile

”eSmile on tehnyt yhteistyötä Miss Suomi -organisaation kanssa jo vuodesta 2010 lähtien mm. finalistien hammasvalkaisu päivän parissa. Olemme käyttäneet kiertueelta tutuiksi tulleita esiintymisen ammattilaisia erilaisissa pr- ja kuvaus -tehtävissä. Finnartist Oy on myös tuottanut tehokkaasti yrityksellemme mainoskuvauksia.

On ollut ilo seurata kuinka valmiudet finalistien edustus- ja esiintymis tehtävissä ovat kehittyneet vuosi vuodelta ja kiertue sekä koulutus kehittyy koko ajan ja elää ajassa.”

esmile.fi

YHTEISTYÖSSÄ

GANT

Yhteistyö sisälsi mm. syysmuotinäytöksen The Folk Hotellin kattoterassilla, näytös ikuistettiin Matkalla Miss Suomeksi -sarjaan. GANT halusi hemmotella finalisteja läjällä pehmoista lounge wearia, huikea yhteistyö huipentui Miss Suomi finaaliin Business look -kierrokselle.

fi.gant.com

Maija Putkonen, yrittäjä

WEDDING GARAGE

”Meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä Miss Suomi-organisaation kanssa. Tapahtumien juontokeikat ovat onnistuneet lyhyelläkin varoitusajalla moitteettomasti. Sanavalmiit esiintyjät, iloiset mallit ja somelähettiläät, edustustehtävät niin häämuotinäytöksiin kuin hääpukukuvauksiin. Olemme tehneet yhdessä monia juttuja ja aiomme tehdä tulevaisuudessakin. Parasta yhteistyössä on ollut hyvä henki ja työn tekemisessä positiivinen tunnelma!

Yhteistyön kautta olen saanut myös uusia verkostoja ja oppia paljon. Yrittäjänä täytyy myös kiittää siitä, että näkyvyys on ollut hyvää ja tulosta on tullut. Lopulta se mitä viivan alle jää on se millä on merkitystä.”

weddinggarage.fi

Luotettavin ja tunntetuin vuokranvälittäjä

Vuokraturva

Markkinointitoimenpiteenä Vuokraturva tarjosi Matkalla Miss Suomeksi tv-sarjan kuvauksiin tukikohdan Helsingin Kalasatamasta Miss Suomi 90v -kaudelle.

vuokraturva.fi