Miss Suomi

MISS SUOMI -kilpailu,
jo vuodesta 1931

Suomen arvostetuin, tunnetuin ja seuratuin. Miss Suomi -kilpailu on paljon enemmän kuin kauneuskilpailu. Miss Suomi -kilpailu on edustavuuskilpailu, jossa kaikki osallistujat pääsevät osallistumaan kattaviin More than Beauty Academyn koulutuksiin ja voittajat pääsevät edustamaan Suomea satojen miljoonien katsojien eteen maailmalle.

Miss Suomi on kauniisti itsevarma, rehellisesti aito ja positiivisesti ammattitaitoinen.

Miss Suomi 2022 Petra Hämäläinen kruunattiin 17.9.2022 järjestetyssä Miss Suomi -finaaligaalassa.

Hämäläinen edustaa Suomea seuraavassa Miss Universum -kilpailussa. Kilpailun aikataulu sekä muut lisätiedot julkaistaan myöhemmin.

Seuraa Petran missivuotta ja Miss Universum-kilpailumatkaa Instagramissa @hamalainen_petra

miss-suomi-logo

Anna Merimaa edustaa maatamme seuraavassa Miss International -kilpailussa. Kilpailu on määrä järjestää Japanissa joulukuussa 2022.

Seuraa Annan valmisteluita sekä Miss International-kilpailumatkaa Instagramissa @Annamerimaa

 

VALMENNUS

Onko unelmasi olla Miss Suomi? Haluaisitko olla rohkeampi? Onko haaveesi julkinen esiintyminen? 

8. viikon Basic Beauty – valmennuskokonaisuuden myötä sinulla on enemmän uskallusta lähteä kohti sitä, mikä on sinulle merkityksellistä, sekä panna itsesi likoon niiden asioiden puolesta, jotka koet itsellesi tärkeiksi. Omat vahvuudet, kyvyt, lahjakkuudet ja onnistumiset opitaan nostamaan mielessä pintaan. Lisäksi etsitään oma tyyli ja harjoitellaan catwalkin alkeet. Tavoitteemme on vahvistaa sisäistä itsetuntoasi. 

”Sinun ei tarvitse olla valmis kerralla. Nauti matkasta.”

Kuvauksiin ja muotinäytöksiin

Mallit
Järjestämme puolestasi

TAPAHTUMAT

Finnartist Oy on tuottanut erilaisia tapahtumia jo vuosikymmenten ajan.

Kontakti verkostomme kattaa maamme huippuosaajat tapahtuma-alalla, jonka ansiosta pystymme toteuttamaan kaiken kokoisia tapahtumia. 

Lue lisää
Kuvauksiin ja muotinäytöksiin

MALLIT

Listoiltamme löytyy niin kansainvälisillä markkinoilla tunnettuja malleja, kuin tuntemattomampiakin kasvoja.

Kenet sinä tahtoisit brändisi kasvoksi?

Lue lisää
Kuvauspaketit ja mainoskuvaukset

Kuvaukset

Olipa ideasi kuvista millainen vaan, verkostomme kautta löydämme juuri oikean tekijän yrityksenne kuville. Kauttamme onnistuu kuvausjärjestely aina lokaation, mallien, ideoinnin ja aikataulun suunnittelusta valmiiden kuvien toimittamiseen.

Kuvat ovat tärkeä osa yrityksesi imagoa.

PYYDÄ TARJOUS
Monipuolinen sisällön tuotanto

Vaikuttajat

Olemme toteuttaneet satoja erilaisia markkinointikampanjoita erisuuruisille yrityksille. Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä brändinne näköisen kampanjan, sekä huolehdimme että aikatauluista ja sovituista asioista pidetään kiinni.

Lue lisää
Tapahtumat ja tilaisuudet

Esiintyjät

  • Juontajat
  • Luennoitsijat
  • Esiintyjät
Lue Lisää
Kansainväliset kauneuskilpailut

SPONSOROINTI

Finnartist Oy & lukuisat upeat yhteistyökumppanimme mahdollistavat vuosittain lisenssit ja matkat Suomen edustajalle Miss Universe, Miss International ja Miss World kilpailuihin. Haluaisiko yrityksesi olla mukana kisamatkassa?

OTA YHTEYTTÄ

ONLINE VALMENNUKSET

More than beauty academy

More Than Beauty Academy on kehitetty itsetunnon ja kehittämisen poluksi. Me uskomme, että jokaisessa ihmisessä uinuu valtava voimavara, joka vain odottaa ”käyttöönottoa”. Uskomme, että valmennuksiemme avulla osallistujat voivat vahvistaa itsetuntoaan ja uskaltavat olla vahvemmin sitä, mitä he luonnostaan ovat.

Valmennuksemme auttavat sinua pysähtymään ja miettimään sinulle tärkeitä asioita, sillä juuri pysähtyminen on alku matkalle, kun tavoitteenasi on olla vahva oma itsesi. Kaikki starttaa päätöksestäsi lähteä kulkemaan kohti tavoitettasi pienin askelin. Sinun ei tarvitse olla valmis kerralla, vaan voit nauttia uskomattomasta matkasta kohti entistä vahvempaa itsetuntemusta. 

Voit muuttaa maailmaa olemalla oma itsesi, jos niin tahdot.
Miss Suomi

somessa

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.