Miss Suomi

Palvelut

Järjestämme puolestasi

Tapahtumat

Finnartist Oy on tuottanut erilaisia tapahtumia jo vuosikymmenten ajan.

Kontakti verkostomme kattaa maamme huippuosaajat tapahtuma-alalla, jonka ansiosta pystymme toteuttamaan kaiken kokoisia tapahtumia. 

Millainen on unelmiesi tapahtuma? 

Oli kyseessä sitten messut, muotinäytös, yrityksen juhlat, gaala  tai live lähetys. Kontakti verkostomme kattaa maamme huippuosaajat tapahtuma-alalla, jonka ansiosta pystymme toteuttamaan kaiken kokoisia tapahtumia.  Kysy rohkeasti tarjousta!

Kysy rohkeasti tarjousta!
Yrityksesi edustustehtäviin

BRÄNDILÄHETTILÄÄT

Artist Centerin  kautta saat yrityksesi tapahtumiin koulutetut ja kielitaitoiset asiakaspalvelun ammattilaiset.

Kaikki listoillamme olevat brändilähettiläät ovat käyneet kattavan More Than Beauty Academyn  brändilähettiläs koulutuksen, joka takaa sen, että jokainen heistä osaa edustaa brändiänne arvojenne mukaisesti. Tunnemme jokaisen brändilähettiläämme ja osaamme siksi etsiä juuri oikean edustajan tilaisuuteenne.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Tapahtumiin ja kuvauksiin

ESIINTYMISEN AMMATTILAISET

Oli sitten kyseessä yrityksen juhlat, messut, gaala tai livelähetys, Artist Centerin kautta tilaat karismaattiset juontajat, vip-hostit, luennoitsijat ja esiintyjät tapahtumaasi.

Meiltä saat kerralla vaikka koko paketin kokeneita, koulutettuja ja kielitaitoisia ammattilaisia tilaisuuteesi. Joukostamme löytyy niin tunnettuja kasvoja kuin tumtemattomampiakin.

Kysy lisää niin etsitään juuri sinun tarpeeseesi sopiva esiintymisen ammattilainen listoiltamme

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Kuvauksiin ja muotinäytöksiin

MALLIT

Kauttamme voit tilata ammattitaitoiset mallit vaikkapa yrityksesi kasvoksi, high fashion- muotinäytökseen, mainos- tai musiikkivideon kuvauksiin. Meiltä löydät myös upeat plus-mallit.

Listoiltamme löytyy niin kansainvälisillä markkinoilla tunnettuja malleja, kuin tuntemattomampiakin kasvoja.

Jokainen listoillamme olevista malleista on käynyt kattavan More Than Beauty Academy -koulutuksen, jonka ansiosta he hoitavat työnsä aina tyylillä ja vankalla ammattitaidolla sekä osaavat edustaa brändiänne arvojenne mukaisesti.

Laajan tuntemuksen ja pitkän kokemuksemme vuoksi osaamme auttaa sinua löytämään juuri tarvettasi vastaavan mallin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Mainoskuvauksiin ja tapahtumiin

Kuvauspaketit

Kuvat ovat tärkeä osa yrityksesi imagoa.

Olemme toteuttaneet lukuisia kuvauksia erikokoisille yrityksille sekä medioille. Vuosien tekemisen kautta meille on karttunut rautainen ammattitaito ja kokemus kuvauksista. Toteutamme kansainvälisen tason mainoskuvauksia yrityksille avaimet käteen -periaatteella, juuri teidän budjettiin sopien.

Olipa ideasi kuvista millainen vaan, verkostomme kautta löydämme juuri oikean tekijän yrityksenne kuville. Kauttamme onnistuu kuvausjärjestely aina lokaation, mallien, ideoinnin ja aikataulun suunnittelusta valmiiden kuvien toimittamiseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Sosiaalinen media ja monipuolisen sisällön tuotanto

Vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinointi on tehokas tapa tavoittaa asiakkaat ja luoda brändimielikuvia. 

Olemme jo vuosia toteuttaneet ammattimaisesti eri yrityksille erilaisia sosiaalisen median kampanjoita. Suunnittelemme jokaiselle yritykselle selkeän kampanjan, huolehdimme että aikatauluista ja sovituista asioista pidetään kiinni. Toteutamme aina kampanjat suurella sydämellä ja ammattitaidolla.

Kysy rohkeasti tarjousta!
Haluatko kuulla lisää?

ota yhteyttä