Palvelut

MALLIT

Kauttamme voit tilata malleja yrityksesi kasvoksi tai vaikkapa musiikkivideon kuvauksiin. Listoiltamme löydät myös upeita plusmalleja.

TAPAHTUMAT

Millainen on unelmiesi tapahtuma? Oli kyseessä sitten messut tai muotinäytös, laajan verkostomme avulla se on toteutettavissa. Kysy rohkeasti tarjousta!

ESIINTYMISEN AMMATTILAISET

Missitoimiston kautta tilaat tapahtumaasi/tuontantoosi ammattitaitoiset juontajat, luennoitsijat ja esiintyjät.
Kysy Lisää!

BRÄNDILÄHETTILÄÄT

Missitoimiston kautta saat yrityksesi tapahtumiin koulutetut ja kielitaitoiset asiakaspalvelun ammattilaiset.

KUVAUSPAKETIT

Tuotamme henkilö- ja mainoskuvauksia räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan. Teidän tarvitsee vain kertoa millaisista kuvista unelmoit ja me toteutamme sen.

SOSIAALINEN MEDIA

Kaipaako tuotteesi/yrityksesi näkyvyyttä somessa? Listoiltamme löytyy useita sosiaalisen median osaajia joiden avulla tämä onnistuu.

Palvelut

Vuosien varrella olemme tuottaneet lukuisia tapahtumia ja välittäneet Miss Suomi -kolmikon lisäksi koulutettuja brändilähettiläitä kaikenlaisiin tapahtumiin. Omaamme laajan kontaktiverkoston maamme huippuosaajiin tapahtuma-alalla jonka ansioista pystymme toteuttamaan
kaiken kokoisia tapahtumia.

F-TAKUU

Olemme aina pitäneet sen, mitä olemme luvanneet. Pysymme sanassamme ja pidämme sopimuksista kiinni. Haluamme kuitenkin antaa palveluillemme takuun, jolla takaamme palvelumme tason.

NOPEUSTAKUU

Meiltä saat miehityksen tapahtumaasi 24h varoitusajalla.