Miss Suomi

uutiset

Miss Suomi -finalistit julkistettiin keskiviikkona The Folks Hotel Konepajassa. Finaalissa nähdään kymmenen aiemmilta vuosilta tuttua kaunotarta. 5-osainen Matkalla Miss Suomeksi -sarja alkaa perjantai 13.8. AlfaTV-kanavalla ja finaali 18.9.

Tässä ovat finalistit:

1. Sonja Länsivuori, 23v
Markkinointipäällikkö – Helsinki
@sonjalansivuori

Olen Sonja Länsivuori, Kuopiosta lähtöisin oleva 23-vuotias, työskentelen parhaillaan markkinointipäällikkönä suomalaisessa design-yrityksessä sekä vaateliikkeessä apulaismyymäläpäällikkönä. Minulta löytyy kaksi vahvaa, toisiaan tasapainottavaa puolta; olen visuaalinen taiteilijasielu, joka rakastaa muotia, sekä urheilullinen sporttihirmu, jolle on tärkeää aktiiviset elämäntavat.

Arvostan muissa ihmisissä aitoutta, ja määrätietoisuutta, sekä sitkeää asennetta omien unelmien tavoitteluun. Yrittäjäperheessä kasvaneena, olen myös oppinut arvostamaan kovan työn tuottamaa
tulosta, sekä näkemään jokaisessa tilanteessa mahdollisuuden. Olen hyvin positiivinen tyyppi, ja pystynkin usein löytämään negatiivisistakin tilanteista aina jotain hyvää.

Tiesitkö, että…

• Olen aika tomboy, oon asunut kolme viikkoa ulkomailla autossa, ilman suihkua tai wc:tä.
• Olen tosi tapaturma-altis, minulta on murtunut mm. nenä sekä leuka, jota jouduttiin jopa operoimaan.
• Sain kolmet potkut viime vuonna koronan takia, mutta silti koen olevani tällä lähempänä unelmaduuniani kuin koskaan aiemmin.

2. Riikka Uusitalo, 27v
Yrittäjä ja opiskelija – Helsinki
@riikkauusitalo_

Opiskelen unelma-alaani Elokuva/Tv – ja radiolinjalla ammattikorkeassa, sekä työllistän itseni monipuolisesti yrittäjänä mm. juontajana ja sometuottajana. Olen utelias ja luova, sekä pilke silmäkulmassa elävä menevä ilopilleri. Suurin haaveeni ja paloni on viihdyttää ihmisiä sekä tietysti muuttaa maailmaa media-alan avulla yksi tarina kerrallaan.

Tiesitkö, että…

• Vauhti ja vaaralliset tilanteet ovat elämäntapani. Olen kuitenkin tosi tapaturma-altis ja kömpelö, joten jo korkkareilla kävely on pienoinen riski.
• Kun olen yksin kotona, syön maapähkinävoita suoraan
purkista ja vedän oma Britney Spears showta. Terkkuja naapureille!
• Olen nörtti: elokuvat, Star Wars, Harry Potter ja tietyt pelit ovat lähellä sydäntäni. Järjestän ystävilleni elokuvavisoja ja intoilen mielelläni kenen tahansa kanssa fanituksen kohteistani.

3. Nicole Söderström, 23v
Myyjä – Espoo
@nnnicoleelisabeth

Olen hyvin maanläheinen ja viihdynkin kotona parhaiten ilman meikkiä rennoissa vaatteissa.

Vaikka rakastankin kiireisen kaupungin sykettä ja laittautumista, niin suuri haaveeni on omistaa oma hevostila. Teen lähes mitä vaan saavuttaakseni päämääräni, enkä säästele itseäni pyrkiessäni tavoitteisiin. En ota itseäni, enkä elämää liian vakavasti ja nautin heittäytymisestä lähes kaikkeen mahdolliseen. Ensin teen ja sitten vasta mietin. Koheltamiseni aiheuttaa useasti naurun aihetta.

Olen täynnä aurinkoa ja pyrin näkemään kaikessa hyvää. Siksipä olen harvoin huonolla tuulella. Oikeastaan vain silloin kun olen nälkäinen. Tilanteesta kuin tilanteesta riippuen, olen aina oma itseni.

Tiesitkö, että…

• Olen niin kova unissa puhuja, että välillä pelkään lipsauttavani kavereidenkin salaisuudet.
• Minun piti ottaa koira viikonlopuksi hoitoon, mutta lähes kolmen vuoden jälkeen se on vieläkin minulla.
• Shoppailen niin kovasti omassa työpaikassani, että ostoskassit pitää piilottaa kämppiksiltä, ettei tule sanomista.

4. Essi Unkuri, 23v
Yrittäjä ja markkinoinnin ammattilainen – Helsinki
@essiunkuri

Olen 23-vuotias kaksikielinen flicka Vaasasta, joka löysi tiensä Helsinkiin opiskelujen perässä neljä vuotta sitten.

Olen ammattikorkeakoulun opiskelija ja valmistun keväällä 2021 tradenomiksi. Markkinointi on pääaineeni ja kirjoitin juuri opinnäytetyöni vaikuttajamarkkinoinnista.

Olen yrittäjä ja minulla on poikaystäväni kanssa oma verkkokauppa nimeltään Evedit.fi. Minulla on suuri työmoraali ja teen töitä laidasta laitaan. Tuttuja hommia ovat niin juontotyöt, PR-keikat, hostaukset, näyttelijän työt, vaikuttajamarkkinointi kuin mallin työtkin. Rakastan esiintymistä ja itseni haastamista. Olen aina valmis laittamaan itseni likoon, enkä pelkää nauraa itselleni! Huumorin kautta mennään aina.

Olin mukana Miss Suomi-kilpailussa vuonna 2017. Voitin yleisön suosikki-tittelin, jota kannan ylpeydellä. Tiesin jo silloin, että aion tehdä kovasti töitä, hankkia kontakteja ja haalia kokemusta, jotta jonain päivänä voisin tulla kilpailuun uudestaan. Tässä sitä nyt sitten ollaan, neljä vuotta ja monta kokemusta rikkaampana!

Olen luonteeltani aito, ahkera, positiivinen ja empaattinen. Odotan innolla, mitä kaikkea tämä uusi seikkailu tuo tullessaan!

Tiesitkö, että…

• Olen esiintynyt valkokankaalla.
• Olen käynyt koulut ruotsiksi.
• Tykkään käydä avannossa.

5. Eveliina Tikka, 25v
Malli ja Optinen myyjä – Helsinki
@tikkaeveliina

Hei, olen Eveliina, joka rakastaa viettää aikaa samojen arvojen omaavien ihmisten kanssa, joita ovat mm. kunnianhimo, päämäärätietoisuus ja ystävällisyys, sekä koen mielenkiintoiseksi tutustua eri kulttuureiden omaaviin ihmisiin ja oppia heiltä aina jotain uutta.

Minulle on tärkeää kehittää itseäni jatkuvasti eteenpäin niin henkisellä kuin fyysisellä puolella. Näitä vahvistavat mm. kova työnteko ja itsestä huolehtiminen treenien kuten kuntosalin, juoksun ja ratsastuksen avulla sekä pitämällä ruokavalion ja ihonhoidon tärkeänä prioriteettina.

Tiesitkö, että…

• Tykkään käydä talvella avannossa, vaikka rakastan lämpöä ja kesää.
• Olen kotoisin Keski-Pohjanmaalta Kokkolan vierestä Kälviältä, jossa asukasluku on alle viisituhatta.
• Meidän suku on puoliksi suomenruotsalainen.

6. Hanna Ojaniemi, 26v
Rakennusalan ammattilainen – Sipoo
@hannaojaniemi_

Muutamalla sanalla itsestäni: Olen energinen ja huumorintajuinen raksamimmi, joka ei ihan pienestä hätkähdä.

Minut tekee onnelliseksi perhe, ystävät ja minun rakkaat koirat. Hyvinvointi, kauneus ja terveys ovat lähellä minun sydäntäni ja ne näkyvät minun joka päiväisessä elämässäni.

Tykkään liikkua monipuolisesti aina koirien kanssa lenkkeilystä pyöräilyyn ja kuntosaliin. Arvostan niitä pienimpiäkin asioita, mitä minulla on ympärilläni ja otan avosylin uudet haasteet vastaan!

Tiesitkö, että…

• Sekoitan betonia paremmin kuin kakkutaikinaa.
• Jos joutuisin autiolle saarelle ja saisin valita yhden ruuan mukaan, se olisi kaurapuuro.
• Keksin aina minun autolleni nimen sen rekisterikilven mukaan, enkä voi ajaa autoa millä ei ole nimeä.

7. Emmi Suuronen, 27v
Rakennusmestari – Vantaa
@emmi.suuronen

Olen pilkettä silmäkulmassa omaava persoona, jolta hymy ei hyydy hetkessä! Muutin Kouvolasta pääkaupunkiseudulle viime kesänä, mutta murteeni on edelleen kouvolaa. Kuljen määrätietoisesti kohti unelmia ja tavoitteitani, mutta siltä jalkani pysyvät visusta maanpinnalla.

Olen muuntautumiskykyinen, joka rohkeasti uskaltaa heittäytyä omana itsenään tilanteeseen kuin tilanteeseen. Minulla on myös kyky nauraa itselleni. Leipätyöni on rakennustyömailla työnjohtotehtävissä ja
vapaa-aikani käytän viettämällä aikaa koirani kanssa sekä toimin sivutoimisena yrittäjänä erilaisissa malli- ja promootiotöissä.

Tiesitkö, että…

• Koirani painaa yhtä paljon kuin minä.
• Olen koukussa Hesen juustohamppareihin.
• Luonnostaan minulla on vaaleat luonnonkiharat hiukset.

8. Jasmine Järvinen, 24v
Media-alan opiskelija – Tampere
@jasminejarvinen

Olen 24-vuotias media-alan opiskelija Tampereelta. Tavoitteenani on tulla puhealan ammattilaiseksi. Minua kiehtoo työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja viihdyttää muita. Media-ala vaatii jatkuvaa itsensä kehittämistä ja ajassa mukana olemista, joka haastaa minua jatkuvasti. Haasteet kehittävät parhaiten ja koen olevani parhaimmillani, kun minut heitetään syvään päähän. Unelmanani on päästä työskentelemään radioon tai televisioon.

Rakastan matkustamista ja sen tuomia mahdollisuuksia. On mahtavaa tutustua erilaisiin kulttuureihin ja ihmisiin. Rikastuttavat ja antoisimmat matkat ovat tulleet kansainvälisten kilpailuiden kautta, joissa on ollut mukana osallistujia ympäri maailman. Olenkin ollut mallikilpailussa Italiassa ja kauneuskilpailussa Intiassa. Intiassa pääsin 15 parhaan joukkoon ja voitin ”Best of Europe”-tittelin.

Mikäli minusta tulee Miss Suomi 2021, niin haluan esimerkilläni rohkaista nuoria tavoittelemaan rohkeasti omia unelmiaan. Haluan konkreettisesti olla auttamassa lapsia ja nuoria, jotta heillä olisi paremmat mahdollisuudet hyvään ja onnelliseen arkeen. Järjestinkin keväällä vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille hyväntekeväisyyskeräyksen, jonne sai tuoda kesäurheiluvälineitä. Keräys mahdollisti sen, että usea nuori sai esimerkiksi ensimmäisen oman jalkapallon. Mikä voikaan tuntua paremmalta, kuin nähdä pienen lapsen kasvoilla leveä hymy?

Tiesitkö, että…

• Teen joskus isojakin päätöksiä hetkessä, jos se tuntuu minusta sillä hetkellä oikealta päätökseltä. Muutin esimerkiksi asumaan ulkomaille hetken mielijohteesta. Parhaimmat ja myöskin opettavaisimmat kokemukset tulevatkin nimenomaan hyppäämällä suoraan tuntemattomaan miettimättä asioita sen enempää.
• Rakastan tulista ja mausteista ruokaa yli kaiken. Maustekaapistani löytyy lähemmäs kolmeakymmentä eri maustetta ja lisään aina vielä valmiin ruoan päälle reilusti tulista kastiketta. Tabascon scovillet eivät kuitenkaan riitä, sen pitää olla tulisempaa.
• Olen todella eläinrakas ihminen. Perheessäni on ollut aina kissoja ja minulta löytyy myös yksi kotoa. Olen aina niin innoissani nähdessäni eläimen, että puren hampaitani yhteen.

9. Emilia Lepomäki, 23v
Asiakasneuvoja, pankki – Espoo
@emilialepomaki

Rakastan värejä, mikä kuvastaa minua myös persoonana. Olen persoonana hyvinkin iloinen ja innostuva. Vahvimmat luonteenpiirteeni ovat oma-aloitteisuus, määrätietoisuus, ystävällisyys ja empaattisuus.

Innostun erilaisista haasteista ja minulla on lähes aina mielessä jotain missä voisin haastaa itseäni. Unelmat niin työelämässä kuin arkielämässä ovat minulle tärkeitä ja tavoittelen niitä määrätietoisesti, enkä anna epäilysten pysäyttää itseäni. Oma ahkeruuteni onkin avannut minulle monia ainutlaatuisia kokemuksia ja mahdollisuuksia, joista olen kiitollinen.

Ystävällisyys ja positiivisuus ovat arvoina minulle erittäin tärkeitä. Positiivisuudella pyrin löytämään hyvää pienistäkin asioista ja tapahtumista. Uskon myös, että elämässä kaikella on tarkoitus.

Tiesitkö, että…

• Rakastan glitteriä. Siitä on kaveriporukankin kesken vitsailtu, kuinka hakeudun kuin harakka aina sinne missä näen glitteriä.
• Olen ihmisenä usein hyvinkin suorasanainen ja osaan myös pitää puoleni, mutta osaan kuitenkin ilmaista asiani ystävällisesti loukkaamatta muita.
• Minua ei välttämättä kannata valita kartturiksi. Kun pitäisi mennä oikealle, huudan usein vasemmalle ja samaan aikaan huidon kuitenkin kädellä oikeaan suuntaan ja lisään ”tuonne”. Tai sitten vain unohdan neuvoa reittiä. Uskon myös usein muistavani reitin, mutta asia ei todellisuudessa ole niin.

10. Katariina Juselius, 26v
Yrittäjä – Helsinki
@katariinajuselius

Olen Katariina, maailmanmatkaajia, markkinoinnin ammattilainen ja maatilan tytär.

Olen syntynyt ja kasvanut maatilallamme Nurmijärvellä mopoa ajaen ja metsissä samoten. Olen yhä rämäpäinen poikatyttö vaikka missikiharat ja korkokengät saattavat hämätä. Sielunmaisemaani kuuluu sininen taivas ja jokavuotinen kohiseva kultainen viljapelto.

Omat maisemat vaihtuvat kuitenkin nopeaa tahtia. Työskentelen yrittäjänä markkinoinnin ja mainonnan parissa sekä teen niin mallin kuin näyttelijän töitä. Olen äärettömän onnekas, että työt ovat vieneet minua ympäri Suomea ja ulkomaita. Kiireinen elämä on juttuni nyt ja nautin siitä.

Olen luonteeltani hauskanpitäjä ja viihdyttäjä. Toivon, että voisin omalla energialla tuoda myös muillekin hyvää mieltä ja iloa elämään, oli se sitten kasvokkain tai ruudulla. Luon viihdyttävää sisältöä sekä omaan TikTokiin että podcastiini ja välillä vilahdan myös suomalaisissa viihdesarjoissa.

Tiesitkö, että…

• Voitin ala-asteella Nurmijärven mestaruuden kuulantyönnössä.
• Jos olisin saanut kirjeen Tylypahkaan, olisin tuvaltani Korpinkynsi.
• Olen ollut Maaseudun Tulevaisuuden kannessa.

 

Yhteystiedot
Miss Suomi -kilpailun tiedotuksesta vastaa Säpinä PR:n Aleksandra Kantola (puh. 050 494 4168) ja Petri Voutilainen (puh. 044 7270 777)

Lue myös

Aikaisemmat tiedotteet

Miss Suomet Essi Unkuri 2021 & Pirkko Mannola 1958

Essi Unkuri teki neljä vuotta töitä Miss Suomi -tittelinsä eteen – kertoo missifinalistien koulutuksesta: ”Jotkut vertaavat sitä naisten armeijaan” Pirkko Mannola kruunattiin Miss Suomeksi yli 60 vuotta sitten, Essi Unkuri on vuoden 2021 voittaja. Pirkon esiintyjän uralle misseydestä oli suuri hyöty. Essi taas on saanut huomata, että kilpailu julkisuudesta on nykyään kovaa. Lue artikkeli: https://www.is.fi/menaiset/ihmiset-ja-suhteet/art-2000008471342.html Kuva: […]

lue lisää
Haluatko kuulla lisää?

ota yhteyttä

[contact-form-7 id="768" title="Contact form"]