Miss Suomi

uutiset

Vuoden 2021 Miss Universum kruunataan ensi sunnuntaina Floridassa. Suomea edustavan Viivi Altosen, 25, puvussa korostetaan suomalaista osaamista teknologian saralla.

Viivi astelee lavalle puvussa, joka mukailee suomalaista kansallispukua. Kun hän repäisee puvun päältään, paljastuu sen alta led-luomus.

Pukua on työstetty viimeiset kahdeksan kuukautta, ja sitä on ollut tekemässä myös Viivin arkkitehti-isäpuoli.

– Puku on laitettu täyteen led-valoja, jotka laitan automaatiolla käyntiin. Sitä on tehty yötä päivää, Altonen kertoo Iltalehdelle.

Esitykseen kuuluu myös led-valoilla varustetut poi-välineet, jotka tuovat mukaan pyrotekniikan kaltaisia tehosteita.

– Esittelemme suomalaista teknologiaa ja sitä, miten olemme päässeet maatalouskulttuurista edelläkävijäasemaan. Mukana on Nokiaa ja Roviota, isoja nimiä, Viivi kertoo lehdelle.

Puvun tekeminen on maksanut Viivin arvion mukaan tuhansia euroja. Eniten ovat maksaneet led-teknologia ja ohjelmointi.

– Ne on aika kalliita, joten niiden kanssa ei voi oikein hosua, Altonen selittää osaltaan koreografian harjoittelun haasteita, Viivi toteaa.

Lähde: Iltalehti

Kiitokset:

Tobias Tommila (The Absolut Mastermind)

Katrin Oro (puvustaja/ ompelija)

Mikko Hirvonsalo (LED tekniikka ja animaatio)

Lumina productions Oy (Katra ja Niko Solopuro), POI

Tekstiilipalvelu Oy (kankaat)

Lumisolutions (LED-komponentit)
Hans Lehtinen (Kuvaaja)

GreenDot Kodit Oy
Arkkitehdit LSV Oy
Avominne Oy

Lue myös

Aikaisemmat tiedotteet

Noona Pölkki – Mitä kuuluu nyt?

Kuluva kesä alkaa selkeästi olemaan kiireisempi ja ihana huomata, että tapahtumia, kuvauksia ja työkeikkoja aletaan järjestämään enemmän. Tottakai harmittaa, että meidän vuodesta iso osa ajasta elettiin poikkeusoloissa ja suurin osa tapahtumista oli peruttu. Mukaan lukien monet kansainväliset kauneuskisat. Meidän vuosi on kuitenkin poikkeuksellinen ja opettanut paljon. Kisan aikana opin suunnittelemaan paremmin omia tavoitteita ja hyödyntämään […]

lue lisää

Viivi Altonen – Mitä kuuluu nyt?

Siitä on nyt pian vuosi, kun minut kruunattiin Miss Suomeksi ja viimeiset kuukaudet Miss Suomena ovat lähteneet käyntiin. Kun katson käytyä aikaa takaisin päin, näen kuinka pitkälle olen tullut. Muistan kruunauspäivänä, kun ajattelin ja mietin mitä haluan tältä vuodelta saavuttaa: ajaa kampanjaani ja voimaannuttaa naisia olemaan rohkeita, tavata uusia ihmisiä, käydä Universumeissa, verkostoitua, tehdä töitä […]

lue lisää
Haluatko kuulla lisää?

ota yhteyttä