Miss Suomi

uutiset

#SheCan -ideana on tuoda rohkeutta ja voimaa unelmien toteuttamiseen positiivisen viestinnän ja mielen kehittämisen avulla.

”Viivi on melkoinen moniosaaja ja hänen rohkeutensa on ihailtavaa!¨

Olen missi, reppureissaaja, yliopisto-opiskelija sekä oikeudenmukaisuuden, tasa-arvoisuuden, itsetunnon sekä rohkeuden arvojen puolestapuhuja. Viivi on tehnyt useita hyväntekeväisyys projekteja elämänsä aikana.

Miss Suomi-kilpailun myötä UN Women, järjestön arvot ja heidän tekemä työ on tullut vahvaksi osaksi Viivin #SheCan kampanjaa.

#SheCan on naisten voimaannuttamiselle lanseeraamani kampanja, jossa haluan vahvistaa sanomaa siitä, että naisista on mihin vain.

Tarkoituksena on rohkaista jokaista tavoittelemaan unelmiaan positiivisen viestinnän kautta sekä jakamaan omia onnistumistarinoitaan.

Olen tehnyt erilaisia hyväntekeväisyysprojekteja mm. UN Womenin ja Tampereen yliopiston kanssa, jossa keräsimme monia tuhansia euroja naisten oikeuksien ajamiseksi. Erilaiset hyväntekeväisyysprojektit ja niiden järjestäminen ovat myös osa #SheCan -kampanjaa ja pyrin järjestämään erilaisia tempauksia maailman tilanteen mukaan.

Järjestän myös mm. erilaisia luentoja ja tapaamisia, jossa pyrin auttamaan jokaista löytämään sisäisen rohkeutensa ja sen avulla saavuttamaan tavoitteensa.

-Viivi Altonen, Miss Suomi 2020

Tutustu #SheCan -kampanjaan lisää: www.shecan.fi

 

 

Lue myös

Aikaisemmat tiedotteet

Noona Pölkki – Mitä kuuluu nyt?

Kuluva kesä alkaa selkeästi olemaan kiireisempi ja ihana huomata, että tapahtumia, kuvauksia ja työkeikkoja aletaan järjestämään enemmän. Tottakai harmittaa, että meidän vuodesta iso osa ajasta elettiin poikkeusoloissa ja suurin osa tapahtumista oli peruttu. Mukaan lukien monet kansainväliset kauneuskisat. Meidän vuosi on kuitenkin poikkeuksellinen ja opettanut paljon. Kisan aikana opin suunnittelemaan paremmin omia tavoitteita ja hyödyntämään […]

lue lisää

Viivi Altonen – Mitä kuuluu nyt?

Siitä on nyt pian vuosi, kun minut kruunattiin Miss Suomeksi ja viimeiset kuukaudet Miss Suomena ovat lähteneet käyntiin. Kun katson käytyä aikaa takaisin päin, näen kuinka pitkälle olen tullut. Muistan kruunauspäivänä, kun ajattelin ja mietin mitä haluan tältä vuodelta saavuttaa: ajaa kampanjaani ja voimaannuttaa naisia olemaan rohkeita, tavata uusia ihmisiä, käydä Universumeissa, verkostoitua, tehdä töitä […]

lue lisää
Haluatko kuulla lisää?

ota yhteyttä