Miss Suomi

uutiset

Miss Suomi Viivi Altonen, 25, aloitti Miss Universum-kilpailumatkansa näyttävästi, yhtenä kansainvälisten missisivustojen nimeämänä ennakkosuosikkina. Kilpailun alkaessa missikandidaatit ovat ensitöikseen vastaanottaneet oman maansa nimeä kantavat missinauhat, sovittaneet kilpailuasuja, ja asettuneet taloksi uusien huonekavereidensa kanssa. Viivin huonekaveriksi valikoitui 21-vuotias, Norjaa edustava kaunotar Sunniva Høiåsen Frigstad.

Viivi aloitti taukotamattoman kilpailuun valmistautumisen heti syksyllä 2020 Miss Suomen kruunun saatuaan. Valmistautuminen on pitänyt sisällään muun muassa puvuston suunnittelua, kävely- ja esiintymisharjoituksia, koreografioiden valmistelua, puheharjoituksia, mentaalivalmennusta sekä kilpailukuvien ja -videoiden tuottamista. Todellisuudessa kilpailuun valmistautuminen on kuitenkin alkanut jo vuosia ennen varsinaista kruunaamista – harjoitellen esiintymistä, ottaen osaa erilaisiin kokemusta kartuttaviin kauneuskilpailuihin, ja perehtyen missiltä vaadittaviin taitoihin.

Muiden valmistelujen ohella hän on lanseerannut naisia voimaannuttavan ja rohkaisevan She Can -liikkeen, kerännyt rahaa hyväntekeväisyyteen sekä suorittanut yliopisto-opintoja sosiaalitieteiden parissa. Kaiken tämän esimerkillisen työn tuloksena Viivi lähtee Universum-kilpailuun ansaitun ennakkosuosikki-tittelin kanssa.

69. Miss Universum-kilpailu käydään Miamissa, Florida, USA. Kansallisasu-kilpailu torstaina 14.4. klo 03:00, esikarsinta-kilpailu 15.4. klo 02:00, finaalilähetys 17.4. klo 03:00. Voit äänestää Viiviä pääsemään TOP21-kilpailijoiden joukkoon lataamalla Miss Universe -appin puhelimesi sovelluskaupasta.

(Päivämäärät ja kellonajat muutettu vastaamaan Suomen aikaa.)

 

Lue myös

Aikaisemmat tiedotteet

Noona Pölkki – Mitä kuuluu nyt?

Kuluva kesä alkaa selkeästi olemaan kiireisempi ja ihana huomata, että tapahtumia, kuvauksia ja työkeikkoja aletaan järjestämään enemmän. Tottakai harmittaa, että meidän vuodesta iso osa ajasta elettiin poikkeusoloissa ja suurin osa tapahtumista oli peruttu. Mukaan lukien monet kansainväliset kauneuskisat. Meidän vuosi on kuitenkin poikkeuksellinen ja opettanut paljon. Kisan aikana opin suunnittelemaan paremmin omia tavoitteita ja hyödyntämään […]

lue lisää

Viivi Altonen – Mitä kuuluu nyt?

Siitä on nyt pian vuosi, kun minut kruunattiin Miss Suomeksi ja viimeiset kuukaudet Miss Suomena ovat lähteneet käyntiin. Kun katson käytyä aikaa takaisin päin, näen kuinka pitkälle olen tullut. Muistan kruunauspäivänä, kun ajattelin ja mietin mitä haluan tältä vuodelta saavuttaa: ajaa kampanjaani ja voimaannuttaa naisia olemaan rohkeita, tavata uusia ihmisiä, käydä Universumeissa, verkostoitua, tehdä töitä […]

lue lisää
Haluatko kuulla lisää?

ota yhteyttä