Miss Suomi

uutiset

Hallitsevalta Miss Universumilta kunnianosoitus Viivi Altoselle – valitsi kolmen muun maan edustajan lisäksi keskustelupaneeliin!

Miss Suomi Viivi Altosen taival Miss Universum -kisoissa on käynnistynyt vauhdikkaasti Miamissa. Hallitseva Miss Universum Zozibini Tunzi valitsi Viivin kolmen muun maan edustajan lisäksi paneeliin, jossa keskusteltiin naisten oikeuksien ja tasa-arvon puolesta.

– Olen todella kiitollinen ja iloinen, että he olivat huomanneet, että minulla on sanottavaa ja olen tehnyt naisten voimaannuttamiseen tarkoitetun #SheCan-kampanjan sekä tehnyt yhteistyötä kansainvälisen UN Women Suomen kanssa. Kaikilla meillä paneelin jäsenillä oli oma henkilökohtainen tarina, joten oli hyvin voimaannuttavaa olla keskustelussa mukana. Keskustelupaneeliin pääseminen oli ehdottomasti yksi kilpailun kohokohdista, Viivi Altonen kertoo.

Zozibini Tunzi oli valinnut Viivin lisäksi keskustelupaneeliin Belizen, Englannin ja Haitin edustajat.

Viivi kertoi ennen kansainvälisiin kisoihin suuntaamista Me Naisten haastattelussa kokeneensa seksuaalista väkivaltaa asuessaan Afrikassa. Se on yksi syy, miksi hän päätti osana Miss Suomi -kilpailuun osallistumista käynnistää #SheCan-kampanjan.

Viivin matka-albumikuvat ovat vapaasti median käyttöön. Kuvissa Viivin lisäksi hallitseva Miss Universum Zozibini Tunzi sekä Belizen, Englannin ja Haitin edustajat.

 

Lue myös

Aikaisemmat tiedotteet

Miss Suomet Essi Unkuri 2021 & Pirkko Mannola 1958

Essi Unkuri teki neljä vuotta töitä Miss Suomi -tittelinsä eteen – kertoo missifinalistien koulutuksesta: ”Jotkut vertaavat sitä naisten armeijaan” Pirkko Mannola kruunattiin Miss Suomeksi yli 60 vuotta sitten, Essi Unkuri on vuoden 2021 voittaja. Pirkon esiintyjän uralle misseydestä oli suuri hyöty. Essi taas on saanut huomata, että kilpailu julkisuudesta on nykyään kovaa. Lue artikkeli: https://www.is.fi/menaiset/ihmiset-ja-suhteet/art-2000008471342.html Kuva: […]

lue lisää
Haluatko kuulla lisää?

ota yhteyttä

[contact-form-7 id="768" title="Contact form"]