Miss Suomi

uutiset

Hallitsevalta Miss Universumilta kunnianosoitus Viivi Altoselle – valitsi kolmen muun maan edustajan lisäksi keskustelupaneeliin!

Miss Suomi Viivi Altosen taival Miss Universum -kisoissa on käynnistynyt vauhdikkaasti Miamissa. Hallitseva Miss Universum Zozibini Tunzi valitsi Viivin kolmen muun maan edustajan lisäksi paneeliin, jossa keskusteltiin naisten oikeuksien ja tasa-arvon puolesta.

– Olen todella kiitollinen ja iloinen, että he olivat huomanneet, että minulla on sanottavaa ja olen tehnyt naisten voimaannuttamiseen tarkoitetun #SheCan-kampanjan sekä tehnyt yhteistyötä kansainvälisen UN Women Suomen kanssa. Kaikilla meillä paneelin jäsenillä oli oma henkilökohtainen tarina, joten oli hyvin voimaannuttavaa olla keskustelussa mukana. Keskustelupaneeliin pääseminen oli ehdottomasti yksi kilpailun kohokohdista, Viivi Altonen kertoo.

Zozibini Tunzi oli valinnut Viivin lisäksi keskustelupaneeliin Belizen, Englannin ja Haitin edustajat.

Viivi kertoi ennen kansainvälisiin kisoihin suuntaamista Me Naisten haastattelussa kokeneensa seksuaalista väkivaltaa asuessaan Afrikassa. Se on yksi syy, miksi hän päätti osana Miss Suomi -kilpailuun osallistumista käynnistää #SheCan-kampanjan.

Viivin matka-albumikuvat ovat vapaasti median käyttöön. Kuvissa Viivin lisäksi hallitseva Miss Universum Zozibini Tunzi sekä Belizen, Englannin ja Haitin edustajat.

 

Lue myös

Aikaisemmat tiedotteet

Noona Pölkki – Mitä kuuluu nyt?

Kuluva kesä alkaa selkeästi olemaan kiireisempi ja ihana huomata, että tapahtumia, kuvauksia ja työkeikkoja aletaan järjestämään enemmän. Tottakai harmittaa, että meidän vuodesta iso osa ajasta elettiin poikkeusoloissa ja suurin osa tapahtumista oli peruttu. Mukaan lukien monet kansainväliset kauneuskisat. Meidän vuosi on kuitenkin poikkeuksellinen ja opettanut paljon. Kisan aikana opin suunnittelemaan paremmin omia tavoitteita ja hyödyntämään […]

lue lisää

Viivi Altonen – Mitä kuuluu nyt?

Siitä on nyt pian vuosi, kun minut kruunattiin Miss Suomeksi ja viimeiset kuukaudet Miss Suomena ovat lähteneet käyntiin. Kun katson käytyä aikaa takaisin päin, näen kuinka pitkälle olen tullut. Muistan kruunauspäivänä, kun ajattelin ja mietin mitä haluan tältä vuodelta saavuttaa: ajaa kampanjaani ja voimaannuttaa naisia olemaan rohkeita, tavata uusia ihmisiä, käydä Universumeissa, verkostoitua, tehdä töitä […]

lue lisää
Haluatko kuulla lisää?

ota yhteyttä