Miss Suomi

uutiset

Miss Suomi -kilpailu täyttää tänä vuonna kunnialliset 90 vuotta. Finnartist Oy:n järjestämää kauneuskilpailua on ollut vuodesta 1962 järjestämässä Eino Makunen, joka jää vuoden 2021 päätteeksi eläkkeelle yrityksen hallituksesta.

Tänä keväänä Finnartist Oy:n toiminta laajenee merkittävästi, kun uutena osakkaana aloittaa tapahtuma-alan moniosaaja Elmo Makkonen.

”Tutustuimme Sunnevan kanssa Järvisydämen omistajan Markus Heiskasen kautta ja koimme yhteistyön alusta pitäen antoisaksi. Huomasin heti, että Sunnevan tapa toimia ja kouluttaa misseistä ammattitaitoisia brändilähettiläitä tarjoaa synergioita erityisesti tapahtumien osalle. Kehitämme koulutusohjelmia entisestään Finnartistin liiketoiminnan kaupallistamiseksi ja synergiaedun saavuttamiseksi. Uskon, että jatkossa koulutuksiemme kautta pystymme tarjoamaan entistä enemmän ammattitaitoista henkilökuntaa työskentelemään tapahtuma-alan vaihteleviin työtehtäviin”, Elmo Makkonen sanoo.

Finnartist Oy:n toimitusjohtaja ja pääomistaja Sunneva Sjögrén on onnellinen Elmon osakkuudesta.

”Elmon vahva ammattitaito, nuorekas energia ja tulevaisuuden visiot tuovat hyvän lisän Finnartistin toimintaan. Uskon, että pystymme tulevaisuudessa kouluttamaan ja työllistämään entistä enemmän nuoria lahjakkaita henkilöitä”, Sunneva sanoo.

Kuopiosta kotoisin oleva Elmo Makkonen työskentelee osaskaspartnerina Hurryssa, joka tuottaa markkinointi-, paino- ja tapahtumapalveluita viidellä eri paikkakunnalla. Hän työskentelee toimitusjohtajana yksityis- ja elämysmatkailuun keskittyvän Lakeland Luxperience Oy:ssa. Lisäksi Elmo on osakkaana Saimaan matkailun keihäänkärkenä toimivan Järvisydämen uudessa hotellihankkeessa sekä vastaa aluekehityksen pääomasijoittaja hankinnasta. Elmon vahvasta tapahtuma-alan taustasta kertoo se, että hän työskenteli vuonna 2018 yhtenä tapahtumamanagereista Common Wealth Gamesissa Australian Gold Coastilla. Common Wealth Games on maailman toisiksi suurin urheilutapahtuma. Gold Coastin tapahtuman budjetti oli 756 miljoonaa Australian dollaria.

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa Sunneva Sjögrén, puh. 050 587 8759 ja Elmo Makkonen, puh. 050 441 6199

Miss Suomi -kilpailun tiedotuksesta vastaa Säpinä PR:n Aleksandra Kantola (puh. 050 494 4168) ja Petri Voutilainen (puh. 044 7270 777)

Lue myös

Aikaisemmat tiedotteet

Miss Suomet Essi Unkuri 2021 & Pirkko Mannola 1958

Essi Unkuri teki neljä vuotta töitä Miss Suomi -tittelinsä eteen – kertoo missifinalistien koulutuksesta: ”Jotkut vertaavat sitä naisten armeijaan” Pirkko Mannola kruunattiin Miss Suomeksi yli 60 vuotta sitten, Essi Unkuri on vuoden 2021 voittaja. Pirkon esiintyjän uralle misseydestä oli suuri hyöty. Essi taas on saanut huomata, että kilpailu julkisuudesta on nykyään kovaa. Lue artikkeli: https://www.is.fi/menaiset/ihmiset-ja-suhteet/art-2000008471342.html Kuva: […]

lue lisää
Haluatko kuulla lisää?

ota yhteyttä

[contact-form-7 id="768" title="Contact form"]