Basic Beauty

(2 tuotearviota)

499,00

Yhä useammassa ammatissa joudumme olemaan esillä ja pitämään puheita. Basic -verkkokoulutuksen osa-alueet tarjoavat useissa eri ammateissa toimiville oppeja esiintymiseen ja itsensä ilmaisemiseen. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden esimerkiksi elämän taitekohdassa löytää uudelleen itsevarma itsensä.

 • Basic- koulutuksessa treenataan mieltä ja löydetään niitä asioita, joissa olemme vahvoja.
 • Koulutus tarjoaa ammattilaisten ohjauksessa eväitä itsetunnon vahvistamiseen.
 • Koulutuksen aikana saa henkilökohtaisen sparrauksen, jossa rakennetaan kehittymisen polku.
 • Koulutuksessa opitaan huomaamaan, mihin hyvään itsessäsi ja tekemisessäsi voisit alkaa kiinnittää huomiota. Täten vahvistat itsetuntoasi.
 • Omat vahvuudet, kyvyt, lahjakkuudet, onnistumiset opitaan nostamaan mielessä pintaan.

Kouluttajina toimii mm. More than Beauty Academyn pääkouluttaja Jaana Villanen, Sunneva Sjögrén, Katja Pasanen,  Anna- Helena Saariaho

 • Koulutukseen kuuluu:

–  2x Lähipäivä, koulutuksen alussa sekä lopussa.

Lähipäivät järjestetään pääkaupunkiseudulla. Mikäli rajoitukset estävät lähipäivän, järjestetään se virtuaalisesti netissä.

– 3 x Live-lähetykset kuukauden teeman liittyen, 1 per kk

 • 12 x Nauhoitetut osio
Osasto:

Kuvaus

2 arviota tuotteelle Basic Beauty

 1. Anonyymi

  More than beauty academy kokemus oli minulle käännekohta elämässä. En ollut ennen tutustunut itseeni niin syvällisellä tasolla. Pointtina oli monella luennolla, että kauneus tulee sisältä päin ihmisestä, mutta kouluttajat saivat ymmärtämään tämän pointin perusteellisemmin. Konkretisoitui se, että mitä tarkoittaa, kun tuntee itsensä.

  Olin ahdistunut ja hämmentynyt, koska kysymyksiä tuli niin paljon ja minulla ei ollut niihin vastausta. Itkin joka ilta. Koulutukset kuitenkin saivat miettimään kysymyksiä eri näkökulmista. Nyt tunnen itseni paljon paremmin kuin ennen koulutusta ja myös itsevarmuuteni kasvoi. Arvostan misseyttä nyt entistä enemmän ja tiedän, että olen onnellisempi ja ydinarvojeni selvitessä olen elänyt itselleni merkityksellisempää elämää.

  Paljon on avoimia kysymyksiä vielä, mutta hyväksyin sen, ettei minun tarvitse niihin nyt keksiä vastausta, vaan ne tulevat joskus. Ehkä vasta kymmenen vuoden päästä. Tai sitten huomenna.

  Osa koulutuksista oli todella hauskoja! Omasta mielestä hauskimmat: itsepuolustustunti, Riitta Väisäsen ja Saija Palinin kertomukset, Christopher Weiss ja Jutan kävelytreeni! Tärkein silmienavaaja minulle oli Jaana Villanen. Opin uutta sijoittamisesta, sisäisestä hehkusta, stressistä, kuvien editoinnista, median kanssa työskentelystä sekä sain vinkkejä ja kuulin kokemuksia Miss Suomi kruunun saaneilta.

  Kaiken kaikkiaan koulutus oli todella laadukas kokonaisuus, joka opetti tarpeellisia käytännön asioita niin misseyttä kuin jokapäiväistä elämää ajatellen ja voimaannutti henkisesti.

 2. Anna Pishchenko

  Muistelen More than Beauty Academy-koulutusviikkoa lämmöllä. Viihdyin siellä todella paljon ja oikeastaan oli tullut jopa yllätyksenä kuinka paljon hyödyllisiä asioita missiuraa ajatellen sain ja kuinka monta kertaa oivalsin jotakin uutta itsestäni. Olin varautunut pitkiin ja monotonisiin koulutuspäiviin, mutta loppujen lopuksi tuntui että jokainen päivä oli mennyt vähän turhankin nopeasti.

  Koen, että opin parhaiten muiden menestyneiden missien ja vierailijoiden luennoista sekä heidän antamistaan vinkeistä. Mielestäni näitä vierailijoita täytyy olla jatkossakin vähintään yhtä paljon tai jopa enemmän. Huomasin, että muutkin uppoutuivat vierailijoiden uratarinoihin ja keskustelemme missiporukalla yhä tänäänkin vierailijoiden jakamistaan tarinoista. Niistä sai lisää inspiraatiota ja motivaatiota oman urapolun kehittämiseen!

  Kaiken kaikkiaan More than Beauty Academylle annan 5/5 ! Muistiinpanoja tulee silloin tällöin selailtua ja kuva-albumia katsellessa tulee lämmin ja hyvä fiilis.

  Keep on rockin’!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *