Tarina

More than Beauty Academy

Oletko paras versio itsestäsi?

Emme voi aina vaikuttaa siihen kaikkeen, mitä elämä tuo eteen. Vaikka olisi tärkeää olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, emme tiedä, missä kohtaa tämä on edessämme. Menestys ei tule sattumalta. Jos jäät odottamaan oikeaa hetkeä tehdä työtä, jota rakastat, sitä ei ehkä koskaan tule. On otettava vastuu omasta kehittämisestään. Vastuuta omasta kehittämisestä ei voi eikä tulisi sälyttää tätä toiselle. Pahimmassa tapauksessa myöhemmin miettii, että olisi vain pitänyt uskaltaa. 

Kuulemme paljon, että olemalla aito ja paras versio itsestäsi pärjäät lopulta parhaiten. Mutta joskus polku omaan itsetuntemukseen ja itseen ei ole selkeä ja uskallus rakentaa omaa uraa saattaa olla estynyt tästä syystä. Omaa tekemistään voi ja kannattaakin verrata ihailemiinsa ihmisiin, mutta itseään ei tulisi määritellä toisten kautta. Itsetuntemuksen avulla voit päästä omista lukoistasi ja uskaltaa! Vahvasta itsetuntemuksesta lähtee uskalluksemme tehdä sitä, mitä haluamme ja mihin uskomme ja voimme luottaa omaan tekemiseemme.

Ammattitaidon kehittyminen ja kehittäminen takaavat sen, että More than Beauty Academyn koulutuksissa ja valmennuksissa käyvät naiset työllistyvät ja ovat kaikessa toiminnassaan ”high profile” -statuksella: että he ovat itsevarmoja ammattilaisia. Kauniisti itsevarma tekemisen arvona tarkoittaa käytännön tekemisessä vahvaa itsetuntoa. Kun ihmisellä on vahva itsetunto, hän synnyttää luotettavuutta, kunniallisuutta ja rehtiyttä, joka ei arvostele, rehentele eikä sisällä ilkeää puhetta toisista. Itseluottamuksen ja itsetuntemuksen avulla ihminen kykenee olemaan enemmän aito, oma itsensä. 

”Millainen ihminen sinä olet tai haluaisit olla?” Tämän saman kysymyksen voi jokainen meistä esittää itselleen.