More Than Beauty Academy

More than Beauty Academy tarjoaa koulutuspolun, matkan Miss Suomeksi. Koulutuksen aikana sekä vahvistetaan itsetuntoa, että opitaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, taloudesta ja puhumisesta runsaiden harjoitteiden kautta. Koulutus vahvistaa kansainvälisissä kilpailussa tarvittavaa edustavuutta uudelle tasolle. 

More than Beauty Academy on kehitetty naisten itsetunnon ja kehittämisen poluksi. Koulutukset ovat polku voimaantumiseen ja jopa uudelle uralle. Koulutuksen läpikäyneet ovat kauniisti itsevarmoja ja menestyvät. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden työllistymiseen. Työllistämme motivoituneet ja oikeat valmiudet omaavat osaajat rekisteriimme.

TULOSSA ONLINE-KOULUTUKSET  2020

MORE THAN BEAUTY BASIC

Yhä useammassa ammatissa joudumme olemaan esillä ja joudumme pitämään puheita. Koulutus tarjoaa kaikille mahdollisuuden esimerkiksi elämän taitekohdassa löytää uudelleen itsevarma itsensä. Koulutuksen osa-alueet tarjoavat useissa eri ammateissa toimiville oppeja esiintymiseen, itsensä ilmaisemiseen ja esim. korkokengillä kulkemiseen. Koulutus tarjoaa ammattilaisten ohjauksessa eväitä itsetunnon vahvistamiseen. Koulutuksen aikana saa henkilökohtaisen sparrauksen, jossa rakennetaan kehittymisen polku. Koulutuksen kesto on kolme kuukautta.

LÖYDÄ SISÄINEN KUNINGATTARESI

Sunneva on luennoinut / valmentanut vuosien ajan ihmisiä löytämään positiivisen asenteen elämään ja kannustanut ihmisiä löytämään omat vahvuudet. Sunnevan missio on naisten voimaannuttaminen ja itsetunnon vahvistaminen.  Sunnevan vahvuus ja ominta alaa ovat hyvän yhteishengen luominen, itsetunnon kohotus ja positiivisen asenteen etsiminen elämän myrskyjenkin keskeltä. Sunneva kannustaa ihmisiä löytämään oman sisäisen kuningattarensa suosituilla, itsetuntoa kohottavilla ”Löydä sisäinen kuningattaresi” -valmennuksilla / luennoilla. Lokakuussa aukeaa online -valmennus, jossa on paljon eri teemoja ja näihin liittyviä harjoitteita.  Koulutus toteutetaan verkossa ja koulutuksen kesto on viisi viikkoa.