Löydä sisäinen kuningattaresi

(2 tuotearviota)

69,00

Tervetuloa mukaan viiden viikon matkalle, jossa löydetään oma sisäinen kuningatar. 
Valmentajana toimii Sunneva Sjögrén. Löydä sisäinen kuningatar -valmennus on syntynyt palavasta halusta auttaa kaikkia naisia löytämään omat vahvuudet ja vahvistamaan omaa itsetuntoa. Sunneva on äiti, yrittäjä ja valmentaja, joka on vuosien varrella valmentanut ja ohjannut lukuisia naisia löytämään omat vahvuudet ja etenemään urallaan. Valmentajana Sunneva on  innostava, avoin, eläväinen ja motivoiva. Sunneva haluaa auttaa sekä haastaa ihmisiä löytämään oman sisäisen hehkun sekä saada jokaisen ääni kuuluville.
Matkalle mukaan tarvitset hetken aikaa vain itsellesi, aina kun kuuntelet / teet harjoituksia. Valmennuksessa tehdään myös kirjoitusharjoituksia, joten hyvä on varata myös kynä ja paperia. Kaikki materiaali pysyy avoimena valmennuksen ajan ja voit palata aina halutessasi edellisviikon tehtäviin. 
Valmennuksessa pääset keskittymään tärkeimpään asiaan maailmassa – sinuun itseesi. Sinä olet arvokas. 
Tehtävät tehdään itsenäisesti ja kurssin sisältö on ainoastaan sinua varten. Voit itse määrittää, kuinka paljon haluat harjoitteita tehdä ja kuinka syvälle haluat omaa itsetuntemustasi viedä. Olet oman elämäsi asiantuntija, joten hyvinvointisi vahvistuu juuri toivomallasi tavalla.
Tervetuloa mukaan matkalle!
Sunneva Sjögrén
Tuotetunnus (SKU): tp:58647128-6ca4-53ae-8b2b-aba4eb0abf1f Osasto:

2 arviota tuotteelle Löydä sisäinen kuningattaresi

 1. Teikku

  Löydä sisäinen kuningattaresi valmennus auttoi minua löytämään omat sisäiset vahvuuteni. Työt alkoi rullaamaan ja elämä hymyilee!

  En voi muuta kun lämpimästi suositella.

 2. Sanni78

  Olin Valmennuksen pilottiryhmässä testaamassa valmennusta ja rakastuin! Olen aika kiireinen, ja käytin viikossa 1-2 tuntia valmennuksen kuunteluun ja tehtäviin. Oli ihanaa, kun ei painostettu tekemään enempää vaan sain tehdä sen mitä halusin!

  Isoin juttu oli, että työstin itseäni sillonkin, kun en tehnyt tehtäviä! Heti kun valmennus alkaa ostan sen lahjaksi parille ystävälleni, jotka painivat huonon itsetunnon kanssa!

  Kiitos Sunneva, sait mut säteilemään!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *